Naar boven

Standenstoelen

Standenstoelen bij TEUN

De standenstoel is de populairste type stoel voor kampeerders. Deze kenmerkt zich namelijk als een stoel die zowel comfortabel, luxe maar ook erg functioneel en compact is om te gebruiken op de camping. Tevens zijn deze stoelen zeer duurzaam in gebruik en goed te gebruiken in de tuin of het balkon.

Bij het selecteren van een standenstoel is het belangrijk om af te vragen waar deze aan moet voldoen.
Denk daarbij aan het draagvermogen van een stoel. Soms is echter het gewicht van de stoel zelf een belangrijker aspect. Bij alle standenstoelen kunt u deze informatie terugvinden in de specificaties.

TEUN heeft tevens een eigen campingstoel ontworpen die kwalitatief zeer goed is en tevens scherp geprijsd: TEUN Levanto.

Andere aspecten waar u rekening mee kunt houden als u een standenstoel selecteert: de breedte van de stoel. Veel standenstoelen hebben een gemiddelde breedte, zoals de populaire Crespo AP-237 Air-Deluxe. Maar het is ook mogelijk een breder model te nemen, zoals Crespo AP-238 XL Air-Deluxe.

U treft bij ons veel populaire merken zoals Crespo, Travellife, Isabella, TEUN, Eurotrail en Kampa.

Crespo is al vele jaren een bekend merk bij kampeerders, Travellife maakt momenteel echter naam door zeer goede kwaliteit te combineren met een heel aantrekkelijke prijs. Een voorbeeld hierbij is de Barletta serie van Travellife. Deze serie zijn comfortabel en stralen luxe uit. Een populaire standenstoel van Travellife is de Travellife Barletta Comfort.

Een aspect van een goede standenstoel zijn de 4 poten en ook wel H-frame genoemd. Deze hebben zoals gezegd 4 poten die voor veel stevigheid zorgen, ook op onvlakke ondergrond. Indien dit minder belangrijk is kunt u ook kiezen voor een stoel met een U-frame, waarbij de voorste en achterste poten aan elkaar vast zitten met een beugel ertussen, zoals de Kampa Firenze comfort.

Bent u op zoek naar een compacte en lage standenstoel, kijk dan ook eens naar de strandstoelen op onze website. Deze zijn in veel gevallen ook multifunctioneel en zowel geschikt voor gebruik op de camping en voor op het strand.