Naar boven

Strandstoelen

TEUN heeft een uitgebreid assortiment strandstoelen online én in onze winkels. Strandstoelen hebben verschillende functionaliteiten. Zo zijn er compact opvouwbare modellen, een inklapbaar type met verstelbare rugleuning of een lage strandstoel. Sommige stoelen kunnen volledig plat en is een strandstoel laag bij de grond.

Kies een strandstoel op basis van uw wensen

Bij het selecteren van een strandstoel is het goed om rekening te houden met de functionaliteiten en wensen. Denk bijvoorbeeld aan een inklapbaar model om gemakkelijk over de schouder mee te nemen. Of ga voor comfort zoals de Crespo AL-222 strandstoel. Dit is een strandstoel die in 7 standen verstelbaar is en daarnaast laag bij de grond. De maximale belasting verschilt ook per model. Sommige stoelen zoals de Crespo AL-205 zijn voorzien van draaglussen om gemakkelijk mee te nemen.

Verschillende soorten, maten en merken

Een populaire stoel is die van Bo-Camp Copa Rio. Deze kenmerken zich als een lichtgewicht, lage stoel die inklapbaar is en compact mee te nemen. Door de stevige constructie is de stof erg stevig. Zeer compact is ook de inklapbare versie. Een voorbeeld hiervan is de EuroTrail St. Raphael strandstoel - azure. Dit maakt ook deze stoel zeer praktisch om te vervoeren naar het strand of de camping. Toch liever iets meer luxe? Dan zijn er de verstelbare stoelen. Vergelijkbaar met een gewone lage stoel, maar dan kleiner en zeer compact ingeklapt. Ook populair is de Bo-Camp Saint Tropez strandstoel - groen. Beschikbaar in verschillende kleuren en scherp geprijsd.

Plaats direct uw bestelling

Heeft u de opbouwbare, lage, compacte of inklapbare strandstoel gevonden die aan uw wensen voldoet? Of zoekt u nog een bijpassende kinderstoel? Plaats dan eenvoudig online uw bestelling. Bij bestellingen boven de € 50,- rekenen wij geen verzendkosten en kunt u uw bestelling kosteloos retourneren. Kom langs in een van onze zeven winkels om de stoel uit te testen. Wij voorzien u daar graag van deskundig advies.