Naar boven

Campingtafels

Wanneer u graag een campingtafel wilt kopen, heeft u bij ons een ruime keuze in soorten. Om u te helpen in uw keuze campingtafel of kampeertafel, staat er onder aan deze pagina meer informatie waar u op kunt letten. Denk bijvoorbeeld aan een opvouwbare campingtafel, een campingtafel die inklapbaar is of juist een oprolbare campingtafel. De keuze is enorm! Maak gebruik van het filter om snel uw voorkeur weer te geven. Zo treft u hier ook picknicktafels en bijzettafels.

Campingtafels

Waar u op moet letten bij campingtafels kopen

De verscheidenheid aan campingtafels voor de kampeerder die u kunt kopen is behoorlijk. Als men alleen al kijkt naar de vorm: rond, ovaal, rechthoekig en vierkante campingtafels behoren tot de mogelijkheden. Enkele tips waar u op kunt letten bij het kiezen van de juiste campingtafel.

Soorten

Het is goed om voorafgaand aan het kopen te weten naar wat voor soort campingtafel u op zoek bent. Kiest u bijvoorbeeld voor een standaard kampeertafel of voor de familie variant: de camping picknicktafel. Tafels zijn ook nog eens verschillend in functionaliteit. Zoals de opvouwbare campingtafel, een campingtafel die inklapbaar is of oprolbare campingtafel.

Functionaliteit

Verder is er heel veel aandacht voor functionaliteit, wat u terug ziet in campingtafels die in hoogte verstelbaar zijn, en voorzien zijn van opbergnetjes onder het tafelblad voor bijvoorbeeld het opbergen van tijdschriften, een zonnebril of andere zaken. Lamellen tafels die zeer compact in te vouwen zijn voor de kampeerder die wat minder laadruimte in de auto heeft. Voor de jonge gezinnen is een campingtafel die inklapbaar is heel praktisch en compact om mee te nemen tijdens de reis. Een grote verscheidenheid aan bijzettafels voor op de camping maken het beeld compleet. Naast inklapbaar zijn deze campingtafels vaak ook in hoogte verstelbaar en soms zo compact dat ze bijvoorbeeld prima mee te nemen zijn voor op het strand.

Kwaliteit

Veel tafels hebben hittebestendige en watervaste topbladen en kunnen dus een regenbui trotseren. Maar ook het materiaal van het frame is hierbij van belang zoals het verschil tussen een aluminium campingtafel of een stalen campingtafel die u kunt kopen. Daarnaast zijn campingtafels te verkrijgen in verschillende formaten, van een grote stevige campingtafel tot een kleine lichtgewicht campingtafel.

Merken

De meeste merken campingtafels zoals CrespoWestfield, Isabella, EuroTrail en natuurlijk TEUN hebben naast hun stoelenlijn vaak ook de bijpassende tafels. Op die manier heeft de kampeerder een smaakvolle en keurig samengestelde set met stoelen en tafels. Vaak is een kampeertafel ook prima bruikbaar voor thuis in de tuin, of de kleinere maten voor op balkon of patio.

Geniet van uw maaltijd aan een stabiele tafel

Heeft u een campingtafel gezien die u graag wilt kopen? Zoals de campingtafel die inklapbaar is of een variant met een hittebestendig en watervast blad? Bij ons bestelt u uw favoriet eenvoudig online. Plaats uw tafel in het winkelmandje en voltooi de bestelling. Bekijk ook onze koelboxen voor een koud drankje tijdens het eten of bijpassende campingstoelen. Bij een bestelwaarde van meer dan € 50,- betaalt u bovendien geen verzendkosten en kunt u kosteloos uw producten retourneren. Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze winkels om de campingtafels die inklapbaar zijn in het echt te bekijken.