Naar boven

Kampeertafels

Het vinden van de perfecte kampeertafel wordt met behulp van ons uitgebreide assortiment een stuk gemakkelijker. Neem een luxe tafel mee op vakantie om sfeervol te eten of kies een compacte, lichtgewicht tafel die makkelijk in te klappen en te verstellen is. Zo eet u van een tafel die op iedere ondergrond stabiel staat.

Kampeertafel in verschillende vormen en maten

Kampeertafels zijn er in verschillende vormen en maten. De belangrijkste verschillen zijn de traploos verstelbare campingtafel, de koffermodel of inklapbare campingtafel en hitte- en waterbestendige campingtafel. Zo hebben we ook tafels van verschillende materialen, zoals aluminium of staal. Ook zijn er functionaliteiten mogelijk zoals de oprolbare campingtafel. In dit overzicht zijn de bijzettafels en picknicktafels niet meegenomen. Deze hebben we in een aparte categorie bijeengebracht.

Wij zijn uw kampeerspecialist

Wilt u graag meer weten over een bepaalde kampeertafel uit het assortiment? Wenst u advies bij uw aankoop? Zoekt u nog een gaskachel om lekker warm aan tafel te gaan of een koelbox voor uw koude drank? Als kampeerspecialist staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kom hiervoor langs bij een van onze vestigingen en kies uit favoriete kampeertafel uit. Wij hebben maar liefst zeven kampeerwinkels verdeeld over heel het land. Bent u al uit over uw keuze, plaats dan eenvoudig een bestelling in de webshop. Bij bestellingen met een waarde vanaf € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Daarnaast is het voor ons geen probleem als u iets wilt retourneren.