Naar boven

Stretchers & Ligbedden

Naast de twee benamingen van stretchers en ligbedden zijn er nog twee veel voorkomende namen die binnen deze assortiment groep gebruikt worden, namelijk vouwbedden of veldbedden. Het onderscheid is als volgt: camping stretchers, camping ligbedden en vouwbedden zijn allemaal modellen die veelal een verstelbare rugleuning hebben. Veldbedden zijn de bedden die niet verstelbaar zijn en voornamelijk gebruikt worden voor slapen. Maak gebruik van het filter om snel uw voorkeur weer te geven. Lees verder onder aan deze pagina alles over stretchers en ligbedden.

Stretchers en ligbedden

Naast de twee benamingen van stretchers en ligbedden zijn er nog twee veel voorkomende namen die binnen deze assortiment groep gebruikt worden, namelijk vouwbedden of veldbedden. Het onderscheid is als volgt: camping stretchers, camping ligbedden en vouwbedden zijn allemaal modellen die veelal een verstelbare rugleuning hebben. Veldbedden zijn de bedden die niet verstelbaar zijn en voornamelijk gebruikt worden voor slapen.

De andere drie zijn voornamelijk in gebruik als “zonnebed”. Vaak gebruikt voor op het strand, maar natuurlijk prima voor op de camping of thuis voor in de tuin. De bedden zijn ook eenvoudig in te klappen en voorzien van handvat om draagcomfort te bevorderen. De bedden zijn in verschillende hoogtes leverbaar, in verschillend aantal standen verstelbaar in de rugleuning, en wel of niet met een schuimvulling (gepolsterd). Een gewild accessoire bij deze camping ligbedden is een zonnescherm om met het hoofd uit de zon te kunnen of een passende badstof hoes. Ook in deze categorie is er sprake van lichtgewicht ligbedden en lichtgewicht stretchers en is er verschil in een opklapbaar ligbed en opvouwbaar ligbed.

Wij bieden stretchers en ligbedden van verschillende merken, zoals het huismerk TEUN maar ook is er het Crespo ligbed in verschillende designs.