Naar boven

Camping gasbarbecue

Wilt u voor uw bezoek aan een camping een gasbarbecue kopen? TEUN biedt een ruime collectie aan barbecues in verschillende soorten, maten en prijsklassen. Het is echter wel van belang dat u een weloverwogen keuze maakt tussen de mogelijkheden. Een gasbarbecue biedt gemak en snelheid op de camping en mag u gebruiken in een bosrijk gebied. U gebruikt daar bijvoorbeeld geen houtskool barbecue. Wij hebben barbecues in alle soorten en maten, bekijk ons assortiment nu.

Op een camping biedt een gasbarbecue diverse voordelen

Twijfelt u nog of een gasbarbecue echt iets voor u is tijdens uw vakantie op een camping? Wij hebben enkele voordelen van dit type barbecue voor u op een rij gezet:

  • U sluit de gasfles aan en de barbecue is klaar voor gebruik. U hoeft dus niet te wachten tot de barbecue op temperatuur is, zoals het geval is bij een houtskoolbarbecue.
  • U kan barbecueën waar u maar wilt, dit type barbecue mag namelijk haast overal gebruikt worden.
  • U bepaalt de temperatuur heel gemakkelijk zelf, waardoor u altijd etenswaren van een constante kwaliteit serveert.
  • U hoeft veel minder schoon te maken, u hoeft namelijk geen kolen op te ruimen. U maakt enkel het rooster schoon en u kunt weer heerlijk gaan genieten van uw vakantie.

U hoeft dus niet langer te twijfelen, de gasbarbecue is een uitstekende keuze voor iedereen die heerlijk wil genieten aan tafel tijdens een vakantie op een camping.

Schaf nu de populairste modellen aan in onze webwinkel

Wij bieden verschillende soorten kookgerei aan van bekende merken, zoals Cadac, Campingaz en Ferraboli. U bestelt bijvoorbeeld de Cadac Carri Chef 2 of een barbecue met een paella pan aan. Welke product u ook besluit aan te schaffen, u geniet met een gasbarbecue gegarandeerd van een heerlijk stuk vlees of groenten. Bestel nu uw favoriete model in onze webwinkel of bezoek een van onze winkels.