Naar boven

Huishoudelijke apparaten

U treft hier allerlei elektrische huishoudelijke apparaten die de vakantie compleet maken. Van de camping waterkoker tot de camping oven of zelfs camping wasmachine. Denk ook aan de camping koffiezet apparaat, te leveren in vele soorten en maten. Voor 2 kopjes koffie, met een thermoskan, 6 kops of 12 kops, maar ook 12V! Voor de camper rijder en zelfs voor de vrachtwagen chauffeur.

 

U treft hier allerlei elektrische huishoudelijke apparaten die de vakantie compleet maken. Van de camping waterkoker tot de camping oven of zelfs de camping wasmachine. Denk ook aan de camping koffiezet apparaat, te leveren in vele soorten en maten. Voor 2 kopjes koffie, met een thermoskan, 6 kops of 12 kops, maar ook 12V! Voor de camper rijder en zelfs voor de vrachtwagen chauffeur.

De laatste jaren heeft er een enorme ontwikkeling plaats gevonden als het gaat om elektrische huishoudelijke camping apparatuur. Zo kun je tegenwoordig ook op de camping pizza’s bereiden in de elektrische camping pizza oven, gourmetten op de Tristar bakplaat of zelfs je eigen friet bakken. Kijk ook eens bij onze Fun Cooking apparaten en ontdek welke apparaten wij kunnen leveren! Tot slot is de  camping magnetron is ook niet meer weg te denken op de camping. 

Natuurlijk zijn alle camping apparaten geschikt voor op de camping als het gaat om stroomverbruik. Laag wattage verbruik dus.


Tip van teun!

heeft u op de camping 10 ampère ter beschikking, dan maakt u het volgende rekensommetje:

10(ampère) x 230(volt) = 2300 watt