Naar boven

Huishoudelijke apparaten

TEUN heeft voor u een groot assortiment huishoudelijke apparaten geselecteerd die voor u de vakantie nog completer maakt. Van waterkokers tot warmhoudplaatjes, van airfryers tot elektrische koekepannen en van diverse soorten ovens tot koffiezetters.

 

U treft hier allerlei elektrische huishoudelijke apparaten die de vakantie compleet maken. Van de camping waterkoker tot de camping oven of zelfs de camping wasmachine. Denk ook aan de camping koffiezet apparaat, te leveren in vele soorten en maten. Voor 2 kopjes koffie, koffiezetters met een thermoskan, koffiezetters voor 6 kopjes of 12 en wat dacht u van de Mestic espresso machine.

De laatste jaren heeft er een enorme ontwikkeling plaats gevonden als het gaat om elektrische huishoudelijke camping apparatuur. Zo kun je tegenwoordig ook op de camping pizza’s bereiden in de elektrische camping pizza oven, gourmetten op de Tristar bakplaat of zelfs je eigen friet bakken dat kan in de traditionele frietpan of in de airfryer en dat allemaal voorzien van laag wattage gebruik  zodat u niet in de problemen komt tijdens het gebruik van de apparatuur op de camping. 

 Tip van TEUN !

Heeft u op de camping 10 ampère ter beschikking, dan maakt u het volgende rekensommetje:

10(ampère) x 230(volt) = 2300 watt

Zo weet u altijd waar u aan toe bent tijdens het gebruik van de elektrische apparatuur