Naar boven

Huishoudelijke artikelen

In onze categorie huishoudelijke artikelen vindt u alles wat ook thuis terug te vinden is als het gaat om ondersteuning in het huishouden. En daarbij is gewicht (licht) en vormgeving (compact) en simpel in gebruik erg belangrijk om de kampeerder te helpen. Bent u op zoek naar handige kampeerspullen dan bent u bij TEUN aan het juiste adres.   

In deze categorie treft u diverse campingartikelen zoals melamine servies, camping bestek en onbreekbare glazen. Diverse populaire merken zoals Mepal servies en thermosflessen van het merk Thermos.

Meer informatie en tips vindt u onderaan deze pagina.

Gewicht? Wat weegt het? Als u kampeert geen onbekende kreet. Gewicht is belangrijk voor de kampeerder, of dat nu met de caravan/camper is, de vouwwagen of een kampeertent.

Uiteindelijk zijn de meeste kampeerders begrenst als het gaat om het gewicht en de hoeveelheid die we meenemen. Daarnaast is de vorm en grootte van kampeerartikelen ook een issue.

In onze categorie huishoudelijke artikelen vindt u alles wat ook thuis terug te vinden is als het gaat om ondersteuning in het huishouden. En daarbij is gewicht (licht) en vormgeving (compact) en simpel in gebruik erg belangrijk om de kampeerder te helpen.   

Pannensets nestelen in elkaar, handvaten zijn neer te klappen of te verwijderen. Ze zijn licht van gewicht met dunne bodem, zodat de inhoud van de pan snel op temperatuur komt.

Camping glasservies is gemaakt van een licht gewicht kunststof (polycarbonaat) wat onbreekbaar is, en alle soorten glazen zijn tegenwoordig verkrijgbaar zoals wijnglas, champagneflute of bierglas. In ons assortiment Bo-Camp glasservies vindt u alles terug.

Borden voor de camping zijn niet gemaakt van porselein of steen maar van melamine. Het merk Mepal is hiervan een goed voorbeeld. Ontbijtbord, soepkom en espresso kopje. In vele moderne designs en kleuren en daarnaast onverwoestbaar. Droogmolens of wasrekken zijn gemaakt van licht gewicht materiaal en indien mogelijk compact opvouwbaar.

Veel kunststof artikelen variërend van Curver voorraad dozen tot wasmanden of teiltjes al dan niet met handvaten. U vindt het allemaal in onze webshop.