Naar boven

Koelen

Onmisbaar als u op vakantie gaat is natuurlijk de camping koelbox. Wat is er lekkerder dan zitten of bewegen in de zon om vervolgens te genieten van een heerlijk koud drankje? Heeft u een lange reis voor de boeg dan is een camping koelbox voor in de auto ook een uitkomst.

Met een camping koelbox houdt u uw spullen koel

TEUN biedt u verschillende mogelijkheden voor een elektrische koelbox op 12V of 230V. Daarnaast natuurlijk ook de goed geïsoleerde koelbox met koelelementen voor op het strand vanuit uw relaxstoel of wanneer u niet beschikt over elektriciteit in uw campingtent. Bekijk ook de koeltassen die ideaal zijn om mee te nemen tijdens een dagje uit en te gebruiken zijn als lunchtas. Kortom, van camping koelbox tot koeltasje met draagriem, TEUN heeft het voor u. Bekijk hieronder de mogelijkheden die wij bieden van de verschillende merken zoals Campingaz, Coleman, Dometic, Gio’Style, Mobicool, Outwell en Waeco.

Kom langs in een van onze vestigingen

Heeft u een keuze kunnen maken? Plaats dan eenvoudig uw bestelling in onze webshop en wij sturen het zo spoedig mogelijk naar u op. Wanneer u de camping koelboxen graag in het echt wilt bekijken bent u van harte welkom in een van onze winkels. Daar vertellen onze experts u graag meer over de verschillende producten die wij aanbieden.