Naar boven

Bo-Camp kampeerartikelen

Bo-Camp

Bo-Camp producten zijn terug te vinden binnen caravan accessoires, kampeermeubelen, keuken en huishoudeiljke artikelen, slapen, kampeertenten en kampeerverlichting.  Met meer dan 550 producten van Bo-Camp treft u hier nagenoeg alles voor op en rond de camping. Naast een uitgebreid aanbod campingstoelen met  de populaire Bo-camp Copa rio campingstoelen biedt Bo-Camp onder andere campingkasten, campingtafels, kampeerverlichting, kampeertenten, luchtbedden, luifels, kampeer pannen en servies, slaapmatten en slaapzakken, tenttapijt en nog veel meer!

Populair binnen Bo-Camp kampeerartikelen

Bo-Camp is een zeer populair merk als het gaat om kampeerartikelen. Met de Bo-Camp Copa Rio heeft het merk een van de populairste camping klapstoelen. 

Andere populaire producten zijn de camping picknicktafels zoals de Bo-Camp picknicktafel Family Special, de diverse Bo-Camp tenttapijt,  maar ook de camping kookkasten en Bo-Camp pannenset zoals de Bo-Camp Explorer 4. Binnen kampeerverlichting heeft het met de tentlamp Antares een populaire oplaadbare LED camping tafellamp.

 Ook de Bo-Camp Air Barrier verdient het om uitgelicht te worden. Dit is een opblaasbare buisconstructie voor in de (voor)tent om tocht, water en ongedierte te weren. Nieuw zijn de siliconen camping pannen van Bo-Camp. Zeer compact en veelzijdig in gebruik.