Naar boven

Bo-Camp kampeerartikelen

Bo-Camp

Bo-Camp producten zijn terug te vinden binnen caravan accessoires, kampeermeubelen, keuken en huishoudeiljke artikelen, slapen, kampeertenten en kampeerverlichting.  TEUN heeft een uitgebreid assortiment producten van het merk Bo-Camp, u treft hier nagenoeg alles voor op en rond de camping. Naast een uitgebreid aanbod campingstoelen met  de populaire Bo-camp Copa Rio campingstoelen biedt Bo-Camp onder andere campingkasten, campingtafels, kampeerverlichting, kampeertenten, luifels, kook en steelpannen voor o.a ook inductie koken, en een zeer ruim aasortiment servies met moderne kleurstellingen. Kijk ook eens naar het Bo-Camp Industrial en het Bo-Camp Urban Outdoor assortiment. Daar treft u echt een andere kijk op kamperen.

Populair binnen Bo-Camp kampeerartikelen

Bo-Camp heeft een zeer breed pallet aan kampeerproducten die uw kampeervakantie aangenamer en eenvoudiger maken. Een assortiment huishoudelijke producten zoals droogmolens en droogcarrousels, compact opvouwbare vuilniszakhouders, emmers en afwasbakken. De juiste maten en type pannen die ook geschikt zijn voor koken op inductie wat momenteel erg in opkomst is in nieuwe caravans en campers.
Speciale aandacht voor het Bo-Camp Air caravanluifel. Een opblaasbaar luifel wat zeer geschikt is voor korte weekendjes kamperen of voor zomervakanties als er vaak verplaatst wordt. 

Wat zeker de moeite waard is om goed te bekijken zijn de 12-delige serviezen van Bo-Camp. Soms met mooie aardse tinten zoals Terracota of een prachtige zeeblauwe kleur, ook met bijpassende mokken of bekers. Speels zijn de Mix&Match serviezen met diverse kleuren en motieven in elk onderdeel van het servies. Combineer de serviezen bijvoorbeeld met de besteksets van Bo-Camp Industrial, of het Bo-Camp Bamboe onderbord en u heeft een zeer sfeervolle tafel op uw kampeerlocatie. Of thuis in de tuin voor een gezellig etentje met vrienden of familie. 
Kortom Bo-Camp voor een geslaagde complete vakantie.