Naar boven

Crespo

Crespo Crespo is het toonaangevende merk van kampeermeubelen dat staat voor comfort en kwaliteit in al haar producten, zoals een ligbed of strandstoel. Bij TEUN vindt u een zeer uitgebreid assortiment kampeerartikelen van Crespo zoals campingstoelen en campingtafels. Lees onder aan deze pagina meer over Crespo en het aanbod hiervan bij TEUN.

Crespo Kampeermeubelen

Crespo ligbed, voetenbank, strandstoel en andere kampeermeubelen

Crespo staat voor comfort en kwaliteit in al de kampeermeubelen die zij produceren. Bij TEUN vindt u een zeer uitgebreid assortiment kampeerartikelen van Crespo zoals campingstoelen en campingtafels. Maar ook campingkasten van Crespo, kookapparatuur, onderdelen, stretchers, ligbedden, strandstoelen en voetenbanken voor de Crespo stoel. Aanvullend zijn er accessoires van Crespo die de producten compleet maakt. Waarom zou u kiezen voor een product van Crespo? Om deze redenen:

  • Compleet assortiment
  • Standaard 2 jaar garantie
  • Sterke frame constructies
  • Moderne en trendy uitstraling
  • Hoogwaardige en duurzame materialen
  • In standen verstelbaar en getest op comfort
  • Zeer plat opvouwbaar, ideaal voor op de camping

Populaire producten

Populair in het assortiment is de veelzijdige en zeer luxe en comfortabele relaxstoel met hoofdkussen: Crespo AP-232 Air-Deluxe. Zeer bekend is de Crespo AL-237 serie die al jaren veel populariteit geniet vanwege het comfort en luxe. Liever in de winkel het ligbed, de strandstoel, voetenbank of andere producten van Crespo uitproberen? Dat kan natuurlijk. Wij verwelkom u graag in een van onze 7 winkels.

Plaats uw bestelling

Heeft u uw favoriete Crespo ligbed, voetenbank of strandstoel gevonden? Dan bestelt u deze eenvoudig en snel via onze webshop. Heeft u een bestelwaarde van meer dan € 50,-? Dan betaalt u bovendien geen verzendkosten en kunt u kosteloos retourneren. Binnen TEUN hebben we heel veel expertise in huis: van technische kampeerartikelen tot advies op het gebied van kampeermeubelen. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van advies en topkwaliteit producten te bieden tegen een scherpe prijs.