Naar boven

Crespo

Crespo Crespo is hét toonaangevende merk dat alle kampeermeubelen biedt die een kampeerder nodig heeft, zoals een campingstoel, ligbed of strandstoel. Welk product u ook besluit aan te schaffen, u ontvangt te allen tijde hoogwaardige kwaliteit en optimaal comfort. U vindt bij TEUN een uitgebreid assortiment aan kampeerartikelen van Crespo voor een scherpe prijs. Ontdek nu ons uitgebreide aanbod.

Crespo Kampeermeubelen

Kies voor een Crespo campingstoel, ligbed of strandstoel om deze redenen

Crespo biedt een zeer uitgebreid assortiment aan kampeerartikelen, waaronder een campingstoel of een campingtafel. Zij bieden echter ook campingkasten, kookapparatuur, onderdelen, stretchers, ligbedden en strandstoelen aan. U schaft aanvullend ook diverse accessoires aan van Crespo om de diverse producten compleet te maken. U kiest voor de producten van Crespo om de volgende redenen:

  • Een compleet assortiment
  • Standaard 5 jaar garantie
  • Een sterk en stabiel frame
  • Een moderne en trendy uitstraling
  • Het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen
  • De producten zijn in standen verstelbaar
  • De producten zijn getest op comfort
  • De producten zijn zeer plat opvouwbaar, ideaal op de camping

Ontdek de populaire producten

Eén van de populairste producten in het assortiment van Crespo is de luxe en comfortabele relaxstoel met hoofdkussen: de Crespo AP-232 Air-Deluxe. De Crespo Ap-237 Air-Deluxe serie is ook al jaren populair dankzij het comfort en luxe die deze producten bieden. Wilt u graag een campingstoel, strandstoel of ligbed van Crespo uitproberen voordat u deze aanschaft? U bent van harte welkom in een van onze 7 winkels.

Bestel uw favoriete Crespo producten online

Heeft u uw favoriete Crespo campingstoel, ligbed of strandstoel gevonden in onze webwinkel? Bestel deze dan eenvoudig en snel online. U profiteert bij een bestelwaarde van meer dan €50,- van gratis verzending. Ontvangt u graag advies van onze specialisten? Neem dan contact met ons op, wij voorzien u graag van aanvullende informatie over onze kampeerartikelen en -meubelen.