Naar boven

Doréma

Doréma Het Nederlandse merk Doréma is al bijna 30 jaar specialist in caravan voortenten en luifels. Doréma ontwerpt en beheert het gehele gamma tenten in eigen beheer.
Het Nederlandse merk Doréma is al bijna 30 jaar specialist in caravan voortenten en luifels. Doréma ontwerpt en beheert het gehele gamma tenten in eigen beheer.
In dit proces werkt Doréma met de beste toeleveranciers zoals Ten Cate tentdoek en ritsen van de merken Optilon en YKK. Doréma heeft zijn eigen productie ateliers en specialisten in huis om het gehele assortiment te produceren. Het assortiment tenten van Doréma varieert van voortenten tot 4-seizoens voortenten en van Air-Tenten tot Camper voortenten. In het assortiment vindt u ook lichtgewicht deeltenten van polyester ribstop. Ook het assortiment luifels van maar liefst 11 varianten is zeer compleet. Variërend van voortentluifels tot eenvoudige luifels zoals het Uni dakluifel.
Het merk voorziet ook in een ruim assortiment accessoires om uw Dorema tent compleet te maken of als vervanging voor onderdelen die wellicht zoek zijn geraakt of kapot zijn. Het Dorema tenttapijt Starlon in de kleuren blauw en antraciet in veel verschillende maten maken de aankoop van een tent direct compleet. De tent producten van Dorema hebben een garantie van 2 jaar.