Naar boven

E-Trailer

E-Trailer  Maak kamperen veiliger en comfortabeler met de enige app die elke 1,2 seconde de status van uw kampeermiddel meet. Het E-Trailer systeem is hierbij uw hulp. E-Trailer zorgt voor de bewaking van een aantal veiligheids aspecten tijdens de reis en tijdens het kamperen maar zeker ook zorgt E-Trailer voor comfort. Zo kunt u altijd op de hoogte zijn van bijvoorbeeld uw bandenspanning, kogeldruk of  de status van uw accu, maar het waterpas zetten van uw voertuig wordt met E-Trailer een makkie. E-Trailer voorziet in een aantal samengestelde pakketten maar de modules zijn ook los verkrijgbaar
Maak kamperen en rijden met de caravan of camper veiliger en comfortabeler met de enige app die elke 1,2 seconde de status van uw kampeermiddel meet. Zo bent u altijd op de hoogte van bijvoorbeeld uw bandenspanning, kogeldruk, de status van uw accu en nog veel meer!  Dat is wat E-Trailer u biedt.
E- Trailer een systeem waarmee u diverse functies van uw caravan nauwlettend kunt volgen via de bijbehorende app op uw telefoon. Het E-Trailer systeem biedt u veiligheid, denk daarbij aan  E-Pressure welke uw bandenspanning voortdurend monitort of de E-Load, die zorgt dat het disselgewicht van de caravan perfect in orde is voor een veilig en comfortabel rijgedrag van de combinatie auto en caravan . Maar lees ook alle productinformatie van de E-Level, dan weet u dat het gemakkelijk waterpas zetten van de caravan voor u binnen handbereik is. De E-Trailer producten zijn verkrijgbaar in diverse pakket samenstellingen, maar ook als losse modules zodat u helemaal zelf kunt bepalen welk veiligheid aspect of comfort aspect voor u het belangrijkste is. Of combineer een pakket met een losse module. In ieder geval begint elke aanschaf van een E-Trailer systeem met de E-Connect. De E-Connect is het hart van het E-Trailer systeem. Het ontvangt informatie en stuurt deze via Bluetooth naar uw smartphone. Het is de basis waarop u alle modules kunt aansluiten, zonder de E-Connect werkt het systeem niet. Naast de E-Connect kunt u zelf bepalen met welke modules u het systeem wilt uitbreiden. U kunt het E-Trailer systeem dus ook rustig stap voor stap uitbreiden al naar gelang uw wensen.