Naar boven

StarCamp

StarCamp Starcamp is het kleine zusje van Doréma en heeft in de afgelopen jaren een eigen plek veroverd in de kampeerbranche. Starcamp heeft een klein assortiment maar wel met een bijzondere samenstelling. Zo heeft Starcamp een 5-tal polyester deeltenten voor de caravan in zowel de klassieke uitvoeringen met een gewoon frame als met een frame van luchtslangen. Ook voor de camper of buscamper voorziet Starcamp met 5 modellen de kampeermarkt. De Traveller Air modellen zijn "vrijstaand" hetgeen wil zeggen dat de tent kan blijven staan als u met de camper gaat rijden. Wel zo handig voor een langer verblijf op een camping en omgeving waar u het echt naar uw zin heeft. Alle modellen voor de campers zijn uitgerust met een luchtslangen frame, opblaasbaar dus. Voor de meeste modellen van het Starcamp assortiment is een aantal optionele accessoires verkrijgbaar. Starcamp is betaalbaar, sportief, eenvoudig in gebruik en licht van gewicht, uw ideale reispartner. De Starcamp tenten zijn uitsluitend verkrijgbaar via onze fysieke winkels, onze specialisten helpen u graag met de juiste keuze. 

"Adventures for everyone" is het credo van Starcamp, wilt u alles weten over Starcamp? Klik dan hier voor de brochure.

StarCamp

Het compacte maar uitgebalanceerde assortiment van StarCamp past zeer goed naast het assortiment van Doréma. Waar Doréma van oudsher specialist is op het gebied van voortenten uitgevoerd in voornamelijk Ten Cate tentdoek van verschillende kwaliteit heeft Starcamp zich toegelegd op polyester deeltenten voor zowel caravan als camper of buscamper. 
StarCamp heeft daarmee nu dus een uitgebalanceerd assortiment wat tevens voor het grootste gedeelte bestaat uit opblaasbare tenten. Met de lijn tenten voor de caravan kiest Starcamp nog voor 2 modellen met een stalen frame (Mistral) en een combinatie van staal & fiber (Magnum). De overige modellen (Sunshade - Magnum Airforce - Quick'n Easy Air) zijn uitgerust met een frame van luchtslangen. Alle tenten voor campers en/of buscampers zijn standaard voorzien van een frame met luchtslangen, opblaasbaar dus. 
Alle tenten met een opblaasbaar frame worden altijd geleverd inclusief een handpomp. Optioneel heeft  Doréma een oplaadbare elektrische pomp in het assortiment die ook is toe te passen op tenten van StarCamp
Het toegepaste polyester is of van Weathertex polyester met brandwerende coating of Klimatex polyester PU gecoat met een waterkolom van 10.000 mm. De laatste is UV bestendig met ca. 750 zonuren. 
De StarCamp tenten zijn namelijk niet geschikt om te gebruiken voor een vaste standplaats op een camping om de tent enkele maanden achtereen weg te zetten. Ze zijn prima geschikt voor korte trips of voor een zomervakantie van enkele weken.