Naar boven

Travellife Barletta

Travellife Wanneer u graag comfortabel op de camping zit, biedt Travellife Barletta u de uitkomst. De Travellife Barletta is er namelijk in verschillende uitvoeringen en zorgt altijd voor een prettig zitcomfort. Gaat u voor de Barletta Comfort, Relax of Cross?

Travellife Barletta is een makkelijk opbouwbare stoel voor op de camping

Travellife biedt een breed assortiment kampeeraccessoires. Deze producten komen voort uit passie voor kamperen en jarenlange ervaring in het bedenken, ontwikkelen en produceren ervan. Zo biedt Travellife een uitgebalanceerd assortiment kampeermeubilair en accessoires welke is opgebouwd in verschillende series met elk zijn eigen voordelen en eigenschappen. Doordat er een keuze is in verschillende modellen, kleuren en bekleding is er altijd een Travellife stoel die je past. Lekker genieten op de camping, onderweg of gewoon in je eigen tuin met een campingstoel uit de Travellife; dan zit je altijd goed.

Profiteer van gratis verzending en retournering

Heeft u een Travellife Barletta stoel gevonden die aan uw wensen voldoet? Of wellicht een andere relaxstoel met bijpassende kampeertafel? Plaats dan eenvoudig een bestelling. Bovendien profiteert u van gratis verzending vanaf bestellingen met een waarde van € 50,- en is retourneren ook altijd mogelijk. Naast het kopen van een compacte stoel, zit u bij ons ook goed op het gebied van caravans en campers. Onze kampeerwinkels zijn verspreid over heel het land en bieden u een ruim assortiment waar u op uw gemak rondsnuffelt. In onze werkplaats helpen wij u voor montage en onderhoud en heel veel nieuwe en occasion caravans.