Naar boven

De TEUN Kampeerbedrijven

TEUN is een initiatief van zes samenwerkende kampeer- en recreatiespecialisten in Nederland. Zo is er altijd een TEUN Kampeerbedrijf bij u in de buurt. 

De TEUN Kampeerbedrijven bieden niet alleen een geweldig aanbod van kampeer- en recreatieproducten. Zo is er een zeer uitgebreid aanbod van campers, caravans en vouwwagens te vinden*. Maar ook kampeertenten, voortenten, luifels en kampeerartikelen. Met uiteraard de juiste mensen om u te adviseren. Breng dus vooral eens een bezoek aan één van de TEUN Kampeerbedrijven en laat u inspireren.

Bekijk voor meer informatie en adres gegevens de Store Locator op TEUN.nl. Voer uw postcode in en zie de dichtstbijzijnde TEUN Kampeerbedrijf bij u in de buurt.

Al onze leden zijn BOVAG gecertificeerd en werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen voor schadeherstel en montage. Dus voor al uw schade en montage kunt u terecht bij een van de TEUN Kampeerbedrijven.

 

Campolife:

 

Met meer dan 8000m2 vakantiebeleving is Campolife een begrip in de regio op het gebied van kamperen en recreëren. Naast nieuwe caravans en vouwwagens biedt Campolife een zeer ruim assortiment caravan-, camper en vouwwagen occassions. Op zoek naar caravanaccessoires of kampeerartikelen? Dan ben je bij Campolife aan het goede adres. Je vindt bij hen een ruim opgezette Kampeer- en recreatiewinkel. Ook voor montage, onderhoud en schadeherstel is Campolife het vertrouwde adres.

Caravans:
Dethleffs, Fendt, Knaus.

Vouwwagens:
Weekender

Voortenten:
Dorema & Starcamp, Isabella, Ventura en Unico

Verhuur:
Caravans
Campolife

Langeweg 1a
3274 LZ Heinenoord
tel: 0186-604000
e-mail: info@campolife.nl
website: www.campolife.nl


De Jong Caravans:


De Jong Caravans & Campers, al sinds 1969 actief op het gebied van caravans, kampeerauto’s, tenten en outdoor. Bij De Jong Caravans & Campers ben je op de juiste plek voor onderhoud, schadeherstel en montage maar ook voor caravan- verzekeringen, schade-afwikkeling en taxaties. Met een ruim opgezette kampeerwinkel, maar ook tenten en vouwwagens biedt De Jong Caravans & Campers alles voor een geweldige kampeervakantie.

Caravans:
Dethleffs, Fendt, T@B, Bürstner

Campers:
Dethleffs, Hymer, Globe Drome

Vouwwagens:
Cabanon, Campooz

Verhuur:
Caravans, campers, vouwwagens

De Jong Caravans & Campers
Industrieterrein De Netelhorst 1
8051 KE Hattem
tel: 038 444 37 77
e-mail: info@dejonghattem.nl 
website: www.dejonghattem.nl 


DE JONG Kampeer & Recreatie:

 


Inspiratie opdoen voor jouw kampeervakantie? Kampeercentrum DE JONG heeft ruim 23.000 m2 oppervlakte met een uitgebreide presentatie van campers, caravans en vouwwagens. Maar er is meer te vinden. Denk aan voortenten- en luifels,  en een uniek Technocenter voor mogelijkheden op het gebied van onderhoud, montage en schadeherstel. Neem voor alle benodigdheden voor de caravan, camper of vouwwagen en allerhande kampeerartikelen ook zeker een kijkje in de kampeerwinkel van Kampeercentrum DE JONG.

Caravans:
Eriba, Fendt, Hobby, Bürstner

Voortenten: 
TEUN voortenten, Dorema & Starcamp, Isabella & Ventura, Brand, Walker

Campers:
Hymer, Hymer car buscamper, Burstner,  Carado

Vouwwagens:
Jamet, 3DOG

Bagagewagens:
Daxara

Verhuur:
Caravans, campers, vouwwagens, bagagewagens

DE JONG Kampeer & Recreatie
Beeklaan 24a - 18a
2191 AB Hillegom – De Zilk
tel: 0252 536 088 (recreatie) en 0252 517 717 (kampeercentrum)
e-mail: info@dejongrecreatie.nl en verkoop@kampeercentrumdejong.nl
website: www.kampeercentrumdejong.nl

 
Pauw recreatie:

 

Pauw Recreatie, de kampeerspecialist met een uitgebreid assortiment caravans en vouwwagens, zowel nieuw als occasions. Maar natuurlijk ook onderhoud, reparatie of schadeherstel mogelijkheden voor jouw caravan of vouwwagen. Het hele jaar door biedt Pauw Recreatie een zeer uitgebreid assortiment accessoires en benodigdheden op het gebied van outdoor, wintersport, watersport en uiteraard kamperen. Liever met de tent kamperen? Dan ben je bij Pauw Recreatie ook aan het goede adres. De tentenafdeling heeft een ruim aanbod in 7 merken tenten voor verschillende doeleinden.
Caravans:
Adria, Fendt, Eriba

Vouwwagens:
Cabanon

Voortenten:
Dorema & Starcamp, Isabella, Unico, Brand, Walker, Herzog, Omnistore, Fiamma Freestyle

Kampeertenten:
Falco, Eureka, Bardani, Eurotrail, Vango, Active Leisure, ESVO, MSR, The North Face, Safarica, Terra Nova, Fjallraven

Verhuur:
Caravans & Bagagewagens 

Pauw recreatie
Pascalstraat 3
1704 RD Heerhugowaard
tel: 072 574 10 69
e-mail: info@pauwrecreatie.nl
website: www.pauwrecreatie.nl

 

 

Reinders Rekreatie

Vestiging Hoogeveen:                      Vestiging Leeuwarden:
    

Met maar liefst vijf populaire caravanmerken onder één dak ben je bij Reinders Rekreatie aan het goede adres voor een nieuwe caravan. Maar ook voor uitstekende occassion caravans en de beste kampeertenten. Met de Profile Repair reparatiemethode, BOVAG-onderhoudsbeurten en diverse mogelijkheden voor montage heeft Reinders Rekreatie dé werkplaats die jou helpt veilig en comfortabel op weg te gaan. Op zoek naar caravanaccessoires en kampeerartikelen? Breng dan ook eens een bezoek aan een van de twee vestigingen van Reinders Rekreatie.

Caravans:
Dethleffs, Fendt, Hobby, Knaus, T@B

Voortenten:
Dorema & Starcamp, Isabella,Ventura, Unico en Kampa

Reinders Rekreatie­­­

Hoogeveen:
Stephensonstraat 4
7903 AV Hoogeveen
tel: 0528 268 151
e-mail: hgv@reinders-rekreatie.nl
website: www.reinders-rekreatie.nl

Leeuwarden:
Neptunesweg 40
8938 AA Leeuwarden
tel: 0582 883 800
e-mail: lwd@reinders-rekreatie.nl
website: www.reinders-rekreatie.nl


De Vossenhoek:

 


De Vossenhoek Caravan & Recreatie is jouw kampeerspecialist voor een perfecte kampeervakantie. Kwaliteitsmerken caravans, tenten, kampeerauto’s en een uitgebreid assortiment caravanaccessoires en kampeerartikelen in de megashop van De Vossenhoek Caravan & Recreatie. Vragen over multi media oplossingen voor op en rond uw caravan of camper?  Kom langs en wij helpen u vakkundig op alle gebied.

Naast een shop, showroom en stalling vind je bij De Vossenhoek ook een werkplaats, De Vossenhoek Technocenter. Hier wordt onderhoud en schade herstel van alle merken caravans en kampeerauto’s uitgevoerd.

In onze werkplaats zijn regelmatig TUV keuring 100km en mover workshops. Deze activiteiten vinden plaats op zaterdag morgen en kunnen alleen bezocht worden via inschrijving

Voortenten: 
TEUN voortenten, Dorema & Starcamp, Isabella & Ventura, Unico.

Caravans:
Bürstner, Dethleffs, Eriba, Knaus, T@B

Campers:
Ons zuster bedrijf Mobile Drome & Partners is dealer van de volgende merken:
Adria, Burstner, Dethleffs, Hymer, Knaus, Hymer car (camperbus) Globe Drome.
www.mobiledrome.nl


Verhuur:
Caravans en campers

De Vossenhoek Caravan & Recreatie
Industriestraat 3
4715 RL Rucphen
tel: 0165 343 053
e-mail: info@devossenhoek.nl
website: www.vossenhoek.nl

TechnoCenter:
Korte Hei 37
4715 RS Rucphen.
e-mail: receptiewerkplaats@vossenhoek.nl


*Het aanbod kan per TEUN Specialist verschillen. Kijk voor het exacte aanbod op de website van de betreffende TEUN Specialist.