Naar boven

Waarom TEUN

Niet alleen voor een uitgebreid assortiment kampeer- en recreatieproducten en vakkundig advies bent u bij TEUN aan het juiste adres.

 Ook vanwege:
-       de BOVAG Garantie en Onderhoudsbeurt
-       schadeherstel aan uw camper, caravan of vouwwagen
-       montage van alle mogelijke onderdelen en accessoires

De BOVAG Onderhoudsbeurt

Een BOVAG Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw caravan. Er wordt door een erkend keurmeester gecontroleerd op ruim 60 onderhoudspunten. Zo wordt bijvoorbeeld de banden gecontroleerd op de wettelijke eisen en de gasinstallatie op veiligheid. Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Moet er een kostbaar onderdeel vervangen worden dan nemen we altijd eerst even contact met u op voor goedkeuring. Na controle ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, waarop staat welke punten gecontroleerd zijn en wat de bevindingen zijn. Indien uw caravan op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-keuringssticker. Hierop is de maand en het jaartal weergeven waarop de BOVAG Onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

De voordelen van een BOVAG Onderhoudsbeurt:

  • Controle op wettelijke eisen
  • Onderhoud aan uw caravan
  • Drie maanden reparatiegarantie
  • Controle op veiligheid
  • Uitgebreid keuringsrapport
  • Herstelwerkzaamheden in overleg
  • BOVAG-keuringssticker
  • Zeker zijn van zorgeloos genieten van uw kampeervakantie!

BOVAG Garantie

De BOVAG Onderhoudsbeurt is een zeer complete beurt voor uw caravan, uitgevoerd door een gediplomeerd specialist bij een professioneel bedrijf. Op uitgevoerde reparaties ontvangt u een reparatiegarantie van drie maanden.

BOVAG Bemiddeling

Heeft u een inhoudelijke vraag over bijvoorbeeld de BOVAG Garantie, de BOVAG Voorwaarden of BOVAG Bemiddeling? Of heeft u een klacht en komt u er om wat voor reden niet uit met een van onze TEUN Specialisten? Dan kunt u bij BOVAG terecht middels de BOVAG Bemiddelingstool.

Schadeherstel aan uw camper, caravan of vouwwagen en montage van accessoires en onderdelen.

Een deuk is nooit leuk! En dat geldt voor elke beschadiging. Maar als het toch gebeurt, dan nemen wij voor uw alle zorgen uit handen.

Wij regelen:
-       Het expertiserapport
-       Contact met uw verzekeringsmaatschappij
-       Onzichtbaar herstel van de schade
-       De financiële afwikkeling van de kosten met u verzekeringsmaatschappij

Expertise

Onze jarenlange expertise op het gebied van schadeherstel garandeert dat u uw caravan weer in topconditie terugkrijgt. In veel voorkomende gevallen nemen wij zelfs geheel of gedeeltelijk het eigen risico voor onze rekening.

Verzekering

Sommige verzekeringsmaatschappijen schrijven reparatie-adressen voor, waar zij een bepaalde relatie mee hebben, maar daartoe kan men u niet verplichten. Uiteindelijk bepaalt u zelf waar u uw caravan of camper laat herstellen.

Alle voorkomende schade’s

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn gespecialiseerd in het herstel van deuken en krassen in aluminium structuur beplating, herstel van kunststof delen en natuurlijk ook het ‘groot’ schadeherstel, zoals aanrijdingschade, lekkageschade of hagelschade. Voor alle voorkomende caravanschade en camperschade, van klein tot groot, kunt u bij ons terecht. Middels de technieken die wij hanteren kunnen we veelal schadelast besparende reparaties uitvoeren.

Kennis maken met de werkplaats van TEUN? Kijk hier voor meer informatie en de adresgegevens van de TEUN Specialisten.