Naar boven

Wielklem voor uw caravan

Gebruik een wielklem om diefstal van uw caravan tegen te gaan. Niemand zit erop te wachten om op de camping aan te komen en tot de ontdekking te komen dat uw caravan gestolen is. Bij TEUN vindt u wielklemmen die zowel universeel als specifiek voor een bepaald model zijn. Zo staat ook uw caravan veilig geparkeerd.

Een wielklem zorgt voor het veilig parkeren van uw caravan

Wilt u graag een compact en lichtgewicht design? Of wellicht een groter model van gehard staal? Ons aanbod biedt voor ieder wat wils en betreft zowel stalen velgen als licht metalen velgen. Daarbij geldt dat een wielklem voor uw caravan vaak snel en eenvoudig te monteren is. Is uw camper verzekerd? Kies dan voor een SCM goedgekeurd slot. Kiwa SCM brengt wielklemmen voor caravans in kaart door ze te keuren. De organisatie bepaalt vervolgens of een slot of systeem ‘SCM goedgekeurd’ is, waarna u er vanuit kunt gaan dat u een betrouwbaar slot in handen heeft. De aanschaf van een SCM gekeurde wielklem voor uw caravan is dan geen overbodige luxe, aangezien het helpt tegen diefstal!

Benieuwd naar al onze wielklemmen?

Groot assortiment zowel online als in de winkel

Een wielklem of disselslot voor uw caravan koopt u eenvoudig bij TEUN. Wij hebben zowel online als in de winkel een groot assortiment aan kampeerartikelen zoals campingkasten, campingmeubelen en opstapjes voor uw caravan. Wij zijn dan ook een echte kampeerspecialist en voorzien u graag van advies op maat in onze winkel. Wanneer u al precies weet wat u wilt, bestelt u uw artikelen eenvoudig via de webshop. Bij bestellingen vanaf € 50,- is de verzending gratis. 

Wielklem kopen Teun