Naar boven

Techniek & Accessoires

Met ruim 1.000 producten in de categorie techniek & accessoires bent u bij ons op de juiste plek om te vinden waar u naar opzoek bent. Wij bieden een groot assortiment technische onderdelen voor uw caravan. Naast caravan onderdelen vindt u hier ook onderdelen voor uw camper.

Caravan accessoires

Met al zo’n 1000 artikelen in de webshop in de categorie "caravan accessoires" kunt u al  aardig wat tijd doorbrengen in onze webshop. We hebben een groot assortiment technische onderdelen van Truma in de sub categorie "verwarmen en klimaat", waar in geshopt kan worden.  

In de sub categorie "accessoires" vindt u een collectie caravanspiegels van diverse merken waaronder Milenco caravanspiegels. In deze categorie vindt u ook caravanlevellers en caravan opstapjes. In de sub categorie "sanitair en water' vindt u alle benodigdheden van Thetford die u altijd graag  gebruikt tijdens het kamperen, of een groot aantal onderdelen voor eventuele vervanging. Natuurlijk ontbreken de populaire fresh-up sets van Thetford niet in ons assortiment.

Ook aan de veiligheid is gedacht in "anti diefstal & veiligheid". Hier vindt u een groot aantal disselsloten, o.a die van AL-KO en Milenco voor de caravan of sloten van het merk Thule voor beveiliging van bijvoorbeeld caravan deuren.

Bij "elektra" vindt u o.a de verloopstekkers terug om zowel aan een Jaeger als aan een Multicon 13 polig auto aansluiting de caravan te kunnen koppelen. Verlengkabels voor aansluiting van de caravan op de camping en diverse CEE stekkers en CEE contra stekkers.

Kortom, een ruim assortiment caravan benodigdheden voor elke kampeer liefhebber.