Naar boven

Caravan accu

U gaat met een zeker gevoel op vakantie in uw caravan of camper wanneer u hier een goedwerkende accu in heeft liggen. TEUN beschikt over een ruim assortiment aan accu’s die uitermate geschikt zijn voor het gebruik in uw caravan of camper. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan traditionele accu’s maar ook accu’s die op zonne-energie werken. Bekijk onze collectie nu en bestel een accu die aansluit bij uw wensen.

De elektronica in uw caravan presteert optimaal met een goedwerkende accu en accessoires

TEUN is dé totaalleverancier voor de kampeerder. U vindt in onze webwinkel alles wat u nodig heeft om optimaal te genieten van uw welverdiende vakantie. Het is uiteraard belangrijk dat de accu in uw caravan of camper goed werkt, anders kunt u de elektronica in uw voertuig niet gebruiken. U bestelt bij ons niet enkel een goedwerkende accu, wij installeren deze ook in uw caravan of camper. U weet hierdoor zeker dat de nieuwe accu probleemloos functioneert, zodat u zonder zorgen geniet van uw vakantie. U schaft bij ons ook andere accessoires aan, waarmee u uw voertuig helemaal complementeert. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan een luifel of een fietsendrager.

Bestel een passende accu

Weet u niet exact welke accu het best bij uw caravan of camper past? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek een van onze winkels. Onze medewerkers bezitten uitgebreide kennis over de benodigde elektronica tijdens een kampeervakantie, dit geldt ook voor bijvoorbeeld airconditioning. Het is uiteraard ook mogelijk om in onze webwinkel te bestellen, u profiteert van gratis verzending bij een bestelwaarde van boven de €50,-.