Naar boven

Geniet in uw caravan van een airco

Wanneer u op vakantie gaat met een caravan, kunt u soms wel wat frisse lucht van een airco gebruiken. Er is niets lekkerder dan op een (te) warme vakantiedag de verkoeling te voelen van een mobiele airco in uw caravan. Afhankelijk van onder andere de afmetingen van uw caravan, kiest u een passende mobiele airco. TEUN beschikt over een ruim assortiment aan airco’s die stuk voor stuk unieke eigenschappen hebben. Bekijk onze collectie nu en maak uw keuze.

Alles voor uw caravan, inclusief een mobiele airco

Wij zijn dé totaalleverancier voor eigenaars van caravans. U schaft bij ons een mobiele airco aan, maar ook diverse andere elektronische producten en accessoires die uw vakantie aangenamer maken. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

Welk product u ook besluit te kopen in onze webwinkel, u profiteert te allen tijde van uitstekende producten voor een scherpe prijs. Wij beschikken over een uitgebreide collectie, waardoor wij altijd een product aanbieden dat in uw prijsklasse valt en aansluit bij uw wensen.

Maak een weloverwogen keuze

Weet u al welke mobiele airco u nodig heeft in uw caravan? Bestel deze dan eenvoudig in onze webwinkel. U profiteert van gratis verzending bij een bestelwaarde van meer dan €50,-. Weet u niet zeker welk systeem u het beste kunt kopen? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze winkels, verspreid door heel Nederland. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies, zodat u met het juiste product optimaal van uw vakantie kunt genieten.