Naar boven

Beschermhoes

Of het nu gaat om de caravan of camper, bescherming middels een caravanhoes tegen weersinvloeden is van groot belang om uw kampeermiddel mooi te houden. Kies daarom voor een beschermhoes. In het geval van de caravan is een caravanhoes uitermate geschikt om de caravan in zijn geheel goed te beschermen. Maar enkel bescherming voor het dak is ook goed mogelijk met een caravan dakhoes.

Een caravanhoes biedt uw caravan of camper bescherming

Een caravanhoes is zo ontworpen dat deze de caravan van boven tot beneden beschermt, doordat de stof en bevestigingsbanden de caravan in zijn geheel afsluiten. Bij TEUN kiezen we voor kwaliteit en hebben wij de EuroTrail caravanhoezen geselecteerd. Deze hoezen zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit, zijn ademend en bieden flexibiliteit doordat de caravan toegankelijk blijft door middel van de aanwezige ritsen. Naast de caravanhoes heeft EuroTrail een dakhoes, camperhoes en buscamperhoes. Een caravan dakhoes beschermt de caravan rondom minder goed, maar biedt nog steeds optimale bescherming voor het dak.

Ontdek het assortiment

Naast het beschermen van de caravan of camper zijn er ook beschermhoezen voor fietsen en wielen beschikbaar. Met name de fietshoes voor de caravan en fietshoes voor de camper is een veelgebruikt product, zowel tijdens de reis als tijdens de vakantie om de fietsen goed te beschermen. Bestel uw caravanhoes eenvoudig via onze webshop. Bij een bestelwaarde boven de € 50,- betaalt u bovendien geen verzendkosten en kunt u kosteloos uw producten retourneren. Om ons assortiment te bekijken en advies op maat te ontvangen verwelkomen wij u graag in een van onze vestigingen. Ontdek daar onze ander artikelen voor uw caravan zoals caravanspiegels of een fietsendrager.