Naar boven

Beschermhoes

Of het nu gaat om de caravan of camper, bescherming tegen weersinvloeden is van groot belang om uw kampeermiddel mooi te houden. Kies daarom voor een beschermhoes. In het geval van de caravan is een caravanhoes uitermate geschikt om de caravan in zijn geheel goed te beschermen. Maar enkel voor het dak is ook goed mogelijk met een caravan dakhoes.

Beschermhoezen

Of het nu gaat om de caravan of camper, bescherming tegen weersinvloeden is van groot belang om uw kampeermiddel mooi te houden. Kies daarom voor een beschermhoes. In het geval van de caravan is een caravanhoes uitermate geschikt om de caravan in zijn geheel goed te beschermen. Caravanhoezen zijn zo ontworpen dat deze de caravan van boven tot beneden beschermen doordat de stof en bevestigingsbanden de caravan in zijn geheel afsluiten. Bij TEUN kiezen we voor kwaliteit en hebben wij de Eurotrail caravanhoezen geselecteerd. Deze hoezen zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit, is de caravanhoes ademend en bieden flexibiliteit doordat de caravan toegankelijk blijft door middel van de aanwezige ritsen. Naast de caravanhoes heeft Eurotrail een dakhoes, camperhoes en buscamperhoes. Een caravan dakhoes beschermd de caravan rondom minder goed maar biedt nog steeds optimale bescherming voor het dak.

Naast het beschermen van de caravan of camper zijn er ook beschermhoezen voor fietsen en wielen beschikbaar.
Met name de fietshoes caravan en fietshoes camper is een veelgebruik product, zowel tijdens de reis als tijdens de vakantie om de fietsen goed te beschermen.