Naar boven

Camping elektra

Het is erg normaal om op een camping gebruik te maken van elektra, haast iedere kampeerder maakt namelijk gebruik van elektriciteit. TEUN biedt daarom een ruim assortiment aan elektronische producten aan. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan twaalf volt accessoires voor de stroomvoorziening vanaf de auto naar de caravan of aan een CEE-stekker. Wij bieden vanzelfsprekend ook laders, omvormers en accu’s aan, aangevuld met producten die gebruik maken van zonne-energie. Bekijk onze collectie nu.

Veiligheid op de camping bij het gebruik van elektra

Elektra op de camping is anders dan thuis, maar ook hier is veiligheid van groot belang. De meeste moderne campings bieden elektriciteit aan met behulp van een CEE-stekkerdoos. Deze stekkerdoos is blauw en wordt aangeboden met IEC 60309-specificatie. Deze campingstekker is spatwaterdicht en een stuk steviger dan een reguliere stekker die iedereen in huis gebruikt. U gebruikt de CEE-stekker in combinatie met een speciale elektrakabel, een neopreenkabel. Deze herkent u aan de coderingen H07RNF, 07RN of RN. Verblijft u op een camping waarbij elektriciteit nog met randaarde of penaarde wordt aangeboden? Gebruik dan een verloopstekker.

Elektra onderweg

Een twaalf volt elektrische voorziening is noodzakelijk wanneer u met een caravan of vouwwagen op vakantie gaat. In eerste instantie vanzelfsprekend voor een goed functionerende verlichting van caravan of vouwwagen, maar natuurlijk ook voor de ingeschakelde elektrische apparatuur in de caravan. Sinds de aangepaste wetgeving en de uitbreiding van het aantal elektrische voorzieningen is het 13-polige systeem een must in een caravan. Er zijn twee systemen in omloop, te weten Jeager en Multicon West. Wij bieden u ook hierin een ruim assortiment.

Bestel uw elektronica online

Weet u welke elektra u nodig heeft om te genieten van een geslaagde vakantie op de camping? Bestel deze dan eenvoudig online. U profiteert van gratis verzending bij bestellingen boven de €50,-, bovendien geniet u van snelle levering en scherpe prijzen. U bent ook van harte welkom in onze winkels. Wij voorzien u in dat geval graag van advies over onze elektronica, waaronder bijvoorbeeld airconditioning en een accu.