Naar boven

Fietsendragers

U plaatst een fietsendrager op uw caravan of camper omdat het prettig is om uw vakantiebestemming te ontdekken op uw eigen fiets. U kiest hierbij voor een montage op de dissel of achter op de caravan of camper. Beide mogelijkheden hebben voor- en nadelen die het overwegen waard zijn. We vertellen u hier onderaan de pagina graag meer over. Bekijk allereerst eens de fietsendragers van hoogwaardige kwaliteit die wij aanbieden voor een erg scherpe prijs.

Fietsendragers

Kies de juiste fietsendrager voor uw caravan of camper

Het is belangrijk om de kogeldrukmeter in de gaten te houden wanneer u een keuze maakt voor een fietsendrager. Een fietsendrager achter op uw caravan of camper verlaagt deze namelijk. U dient deze met een goede belading te compenseren, zodat u veilig kunt rijden met de juiste kogeldruk. Het is daarnaast ook belangrijk om het aantal fietsen, het gewicht van de fietsen en het soort fietsen (gewoon of elektrisch) mee te nemen in uw beslissing. Het is cruciaal dat u zich hierover goed laat informeren, voordat u een fietsendrager voor uw caravan of camper aanschaft. Een deskundige medewerker van TEUN voorziet u graag van advies in een van onze vestigingen.

Bestel diverse accessoires in onze webwinkel

Een fietsendrager voor uw caravan of camper is slechts een van de accessoires die wij aanbieden. Wij zijn niet voor niets dé totaalleverancier voor de kampeerder. U schaft bij ons bijvoorbeeld ook opstapjes of beschermhoezen aan. Bekijk ons ruime assortiment nu en plaats uw bestelling. U geniet van gratis verzending bij een bestelwaarde van boven de €50,-.