Naar boven

Fietsendrager dissel

De dissel fietsendrager is een veelgebruikte fietsendrager voor op de caravan. De keuze van een fietsendrager op de dissel of juist achterop de caravan heeft veelal te maken met de kogeldruk. Daarom hebben wij voor u een ruime keuze aan verschillende modellen en merken.

Kies een fietsendrager voor caravans met dissel en u heeft uw fiets altijd bij de hand

Gaat u binnenkort richting de camping en wilt u graag uw eigen fietsen meenemen? Begrijpelijk dat u op uw eigen vertrouwde tweewieler het gebied wilt bekennen. Dan is een betrouwbare fietsendrager voor disselmontage onmisbaar. Bij TEUN vindt u fietsendragers van bijvoorbeeld Thule, Enduro en Fiamma. Zo bieden wij fietsendragers aan voor disselmontage die sterk genoeg zijn om e-bikes te vervoeren en meerdere fietsen tegelijk. Kies voor een uitschuifsysteem bij uw fietsendrager, zodat u te allen tijde makkelijk bij de bergruimte kunt. Wel zo handig als u even snel iets wilt pakken!

Laat u adviseren

Wij adviseren u graag over de verschillende fietsendragers voor een dissel in de winkel. Ook hebben wij disselsloten en movers in het assortiment. Onze medewerkers hebben namelijk heel veel expertise in huis - van technische kampeerartikelen tot advies op het gebied van kampeermeubelen. Op het gebied van caravans en campers zit u bij ons ook goed. Wij beschikken over een werkplaats voor montage en onderhoud en heel veel nieuwe en occasion caravans. Uiteraard is het ook mogelijk om uw fietsendrager met disselmontage te bestellen in de webshop! Wilt u het product retourneren? Dat is bij ons geen enkel probleem!