Naar boven

Caravanmover

Een caravanmover stelt u in staat om uw caravan eenvoudig, nauwkeurig en schokvrij te verplaatsen. TEUN beschikt over een ruim assortiment aan movers voor iedere caravan, binnen elk budget. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment en maak uw keus.

Parkeer uw caravan perfect met een caravanmover

Het is logisch dat u zo snel mogelijk wilt ontspannen wanneer u arriveert op de camping. Een caravanmover neemt de stress van het plaatsen van een caravan weg, doordat u hiermee uw caravan snel, veilig en nauwkeurig kan plaatsen. Wij bieden diverse soorten krachtige movers aan:

  • Een halfautomaat, deze movers zijn goedkoper, doordat u zelf de motoren nog moet aanbrengen op de band van de caravan. Vervolgens gebruikt u een afstandsbediening om de caravan te verplaatsen.
  • Een volautomaat, deze movers zijn volledig automatisch. U gebruikt enkel de afstandsbediening om de caravan op de juiste plek te zetten. De voordelen van dit type zitten in het comfort en het lichte gewicht.

Wij bieden diverse merken aan, waaronder AL-KO, Reich, Truma, Enduro en ons eigen merk TEUN. Beslis nu of u een halfautomaat of een volautomaat wilt en welk gewicht er verplaatst moet worden. U kiest op basis hiervan een geschikte accu met voldoende kracht.

Laat uw kampeervakantie snel beginnen

U vakantie begint razendsnel met een caravanmover. Wij vertellen u graag meer over de verschillen tussen de movers in ons assortiment, maar ook over onze andere producten, zoals caravanspiegels of elektronica. U neemt hiervoor contact met ons op of u bezoekt een van onze winkels. Weet u welke caravanmover u wilt hebben? Bestel deze dan eenvoudig online, bij een bestelwaarde van boven de €50,- betaalt u geen verzendkosten en is retourneren ook gratis.