Naar boven

Caravan opstapje

TEUN biedt een uitgebreid assortiment aan caravan opstapjes. Variatie in caravan opstapjes is te vinden in het materiaal zoals een caravan opstapje metaal en caravan opstapje aluminium. Maar er zit tevens onderscheid in het gebruik. Denk hierbij aan de mogelijkheid om een opstapje voor een caravan in te klappen. Veelal is een opstapje voorzien van twee treden.

Een caravan opstapje met speciale voetensteunen

Omdat opstapjes op de camping veelvuldig te maken hebben met een zachtere ondergrond zijn om die reden speciale voetensteunen beschikbaar. Voorbeeld is de Haba Darwin opstap aluminium met de Haba Darwin voetensteunen voor opstap ovaal. Bij een caravan opstapje is het raadzaam om goed te bekijken welke maat het beste geschikt is voor uw caravan. De deur van een caravan bevindt zich niet altijd op exact dezelfde hoogte, waardoor een opstapje met 2 treden in sommige gevallen minder geschikt is.

Bijpassende accessoires

Verdere accessoires zijn te vinden in bijvoorbeeld een caravan opstap met leuning of opstapbeugel voor meer stabiliteit zoals de Haba Brooklyn opstapbeugel voor opstap Darwin.      Heeft u een geschikte opstap gevonden? Of zoekt u andere accessoires, zoals caravanspiegels of een accu voor uw mover? Plaats deze dan direct in de winkelwagen en plaats uw bestelling. Het is mogelijk om uw bestelling thuis of op het werk te laten bezorgen door PostNL. Het product ophalen is ook mogelijk. Kom langs in een van onze winkels wanneer u de producten graag in het echt wilt bekijken!