Naar boven

Opstapjes

Caravan opstapje

TEUN biedt een uitgebreid assortiment aan caravan opstapjes. Variatie in caravan opstapjes is te vinden in het materiaal zoals een caravan opstapje metaal en caravan opstapje aluminium. Maar er zit tevens onderscheid in het gebruik. Denk hierbij aan de mogelijkheid om een opstapje caravan in te klappen. Veelal is een caravan opstapje voorzien van twee treden. Omdat opstapjes op de camping veelvuldig te maken hebben met een zachtere ondergrond zijn om die reden speciale voetensteunen beschikbaar. Voorbeeld is de Haba Darwin opstap aluminium met de Haba Darwin voetensteunen voor opstap ovaal.

Bij een caravan opstapje is het raadzaam om goed te bekijken welke maat het beste geschikt is voor uw caravan. De deur van een caravan bevindt zich niet altijd op exact dezelfde hoogte, waardoor een opstapje met 2 treden in sommige gevallen minder geschikt is.

Verdere accessoires zijn te vinden in bijvoorbeeld een caravan opstap met leuning of opstapbeugel voor meer stabiliteit zoals de Haba Brooklyn opstapbeugel voor opstap Darwin.