Naar boven

Disselsloten

Met een disselslot voor de caravan voorkomt u dat de aanhanger ongewenst aangekoppeld kan worden. Het is dus essentieel voor de beveiliging van de aanhanger of caravan. Wilt u diefstal voorkomen, dan is een disselslot het meest effectieve aanhangerslot.

Een disselslot voor uw caravan om diefstal te voorkomen

Voor iedere koppeling is weer een ander slot geschikt. Daarnaast zijn er ook zowel disselsloten die ontkoppeld als aangekoppeld gebruikt kunnen worden en kiest u bijvoorbeeld uit een koppelings- of kogelslot. Bent u verzekerd en wilt u na diefstal in aanmerking komen voor een vergoeding? Dan is een gekeurd SCM slot vereist.

Wees zuinig op uw spullen

Plaats het disselslot op de dissel van uw caravan en voorkom dat men deze aan een trekhaak kan koppelen. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk van uw caravan genieten en dan is diefstal eeuwig zonde. Voorkomen dat u terugkomt en uw caravan verdwenen is en beveilig het met een disselslot of een wielklem. Bent u niet zeker welk disselslot het best bij uw caravan past? Of wellicht een fietsendrager die op uw dissel past? Laat u adviseren door onze medewerkers in een van onze vestigingen. Wij weten er alles van! Weet u al precies welke u wilt hebben? Plaats en bestelling en wij sturen het slot zo snel mogelijk naar u op. Heeft u een bestelwaarde van meer dan € 50,-? Dan betaalt u geen verzendkosten en kunt u bovendien gratis retourneren!