Naar boven

Disselsloten

Een disselslot voor uw caravan voorkomt dat deze ongewenst aan een trekhaak gekoppeld kan worden. Hierdoor is een disselslot de meest effectieve manier om uw caravan te beschermen tegen diefstal. Het is zelfs essentieel voor de beveiliging van uw aanhanger of caravan. Bekijk nu het ruime assortiment in de webwinkel van TEUN.

Voorkom diefstal met een disselslot voor uw caravan

Het slot op een caravan of aanhanger kan variëren. Voor iedere soort koppeling is er weer een ander slot geschikt. U kiest bijvoorbeeld voor:

  • Een disselslot
  • Een koppelingsslot
  • Een kogelslot

Welk slot u ook nodig heeft, het is te allen tijde verstandig om voor een goedgekeurd SCM-slot te kiezen. Enkel hiermee komt u in aanmerking voor een vergoeding wanneer u het slachtoffer wordt van diefstal.

Zorg voor uw spullen met diefstalpreventie

Weet u niet zeker welk soort beveiliging bij uw caravan past, bijvoorbeeld een disselslot of een wielklem? De medewerkers in een van onze vestigingen voorzien u graag van advies, zodat u het juiste product weet te bestellen. Het is uiteraard ook mogelijk dat u wel weet welk slot u wilt hebben, bestel deze dan nu in combinatie met bijvoorbeeld een fietsendrager die op uw dissel past. Wanneer u voor meer dan €50,- aan producten koopt, profiteert u van gratis verzending en kosteloos retourneren.