Naar boven

Gaskachels

Door een gaskachel mee te nemen naar de camping, houdt u de voortent heerlijk warm wanneer het afkoelt buiten. Niets zo vervelend dan met slecht weer of in de avonden in de kou te zitten. Maak dit verleden tijd door een compacte en mobiele kachel met u mee te nemen.

Neem een gaskachel mee naar de camping en reken af met de kou

Bij TEUN vindt u verschillende mobiele gaskachels voor op de camping waarmee u eenvoudig uw voortent, garage, terrasoverkapping of schuur mee verwarmt. De kachels uit ons assortiment zijn modern vormgegeven en beschikken over uitgebreide beveiligingstechnieken. Op die manier verwarmt u op een veilige wijze de desbetreffende ruimte en schuift u warm aan uw campingtafel aan. Denk hierbij aan thermo-elektrische beveiliging, omvalbeveiliging, een rooster wat ervoor zorgt dat er niet direct fysiek contact mogelijk is met de warmtebron en zuurstofgebrekbeveiliging. De functionaliteiten variëren per kachel. Laat u daarom adviseren door onze medewerkers.

Gratis verzending bij een bestelwaarde van € 50,-

Heeft u een gaskachel gevonden die perfect is bij u op de camping? Plaats dan een bestelling en wij verzenden uw pakket zo snel mogelijk. Heeft u een bestelwaarde van boven de € 50,-, dan betaalt u bovendien geen verzendkosten. Kom langs in een van onze vestigingen om de gaskachels in het echt te bekijken en onze andere producten zoals campingkasten en grondzeilen. Wij hebben veel expertise in huis en vertellen u graag meer over onze kampeerartikelen.