Naar boven

Kampeertenten

Zoekt u een kampeertent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer je een kampeertent gaat kopen is er een aantal zaken waar je op moet letten. Bijvoorbeeld met hoeveel personen ga je kamperen, ga je met je gezin dan is het wellicht belangrijk om te beschikken over aparte compartimenten. Vind je stahoogte belangrijk? Ga je kamperen in een regenachtig gebied dan is het belangrijk om een tent te hebben die goed waterdicht is. De waterkolom geeft aan hoeveel regen het tentdoek kan verdragen voordat de stof het water door laat. In zo'n geval is ons advies om te kiezen voor een waterkolom van minimaal 3000mm. Indien u advies nodig heeft dan staan wij tot uw beschikking.
Op de webshop TEUN bieden wij een ruime keuze aan met verschillende type tenten. Zoekt u een koepeltent, een tunneltent, een vis-a-vis tent of een pop up tent dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een koepeltent is kenmerkend voor de flexibele en opvouwbare boogstokken die in de tent worden geschoven en elkaar bovenin kruisen als de tent wordt opgezet. Hierdoor staat te tent altijd goed gespannen en is eenvoudig op te zetten. Zoekt u dus een lichtgewicht tent die eenvoudig en compact is op te zetten dan is een koepeltent wellicht de juiste keuze voor u. 
Een tunneltent is zeer geschikt voor reizigers die vaak van plaats veranderen maar ook voor families doordat een tunneltent erg ruim is en uit meerdere compartimenten kan bestaan. De boogstokken worden parallel achter elkaar geplaatst waardoor er een soort tunnel ontstaat wat veel ruimte biedt. 
Een snelle en makkelijke slaapplek is eenvoudig te creëren met de pop up tent. Een pop up tent opzetten is heel eenvoudig. Je haalt de tent uit de verpakking, je gooit hem in de lucht en klaar! Nog even vastzetten met haringen en een scheerlijn en je slaapplek is gereed. 
Gaat u echter ergens voor langere tijd staan en bent u met meerdere mensen dan is de bungalow tent een ideale tent voor u. Een luxe tent waarin meerdere vertrekken kunnen worden gecreëerd. Een slaapgedeelte, een woongedeelte maar ook een keuken behoren tot de mogelijkheden.