Naar boven

Caravanluifel

Een caravanluifel is zeer handig tijdens uw vakantie. U trekt deze in een mum van tijd uit, waardoor u een schaduwplek creëert voor de caravan of camper. Het kost een stuk minder moeite om een caravanluifel op te zetten dan bijvoorbeeld een voortent. Lees meer onderaan deze pagina.

Meer dan een caravanluifel

Vindt u een caravanluifel alleen niet genoeg tijdens uw vakantie? De Thule luifelpanelen zijn de oplossing. Dit zijn zij- of voorpanelen in diverse soorten en maten. U kiest bijvoorbeeld voor:

  • De Sun Blocker, gemaakt van semi-transparant PVC-materiaal. U weert hiermee zon onder de luifel.
  • De Rain Blocker, gemaakt van gesloten PVC-materiaal. Deze panelen zijn winddicht, maar de aanwezigheid van een groot raam maakt het mogelijk om naar buiten te kijken.
  • De View Blocker, een gesloten, winddicht paneel om uw privacy te waarborgen.

De verschillende soorten montage

U monteert een caravanluifel door middel van dak- of zijwandmontage. De dakmontage is vaak van toepassing bij caravans, hierdoor blijft de tentrail vrij zodat er ook een voortent gemonteerd kan worden. De zijwandmontage is vaak van toepassing op campers. Welk type u ook kiest, TEUN biedt verschillende adapters aan om montage op de meeste caravans en campers mogelijk te maken.

Plaats uw bestelling nu

Heeft u ons ruime assortiment bekeken en bent u geïnteresseerd in een caravanluifel of bijvoorbeeld een voortent of een tenttapijt? Plaats uw bestelling dan eenvoudig online. U profiteert van gratis verzending bij een bestelwaarde van boven de €50,-. U bent ook van harte welkom in een van onze winkels, wij voorzien u dan graag van advies.