Naar boven

tenten & Windschermen

Een windscherm is ideaal op de camping wanneer u harde wind en fel zonlicht tegen wilt houden. U plaatst hem eenvoudig op de gewenste locatie en verplaatst hem eventueel mee met de windrichting. Daarnaast is een windscherm op de camping ook ideaal wanneer u uit het zicht wilt zitten. Als u dicht op uw buren zit, creëert u hier net wat meer privacy mee.

Een windscherm of tent biedt u gemak op de camping

Bij TEUN bieden wij u een ruim assortiment met schuurtenten, partytenten, opbergtenten en windschermen voor op de camping. Met een stevige tent ruimt u gemakkelijk uw tuinmeubelen of fiets op. Zo staan deze goed opgeborgen en bovenal droog. Met een windscherm voor op de camping, van bijvoorbeeld Bo-Camp, maakt u uw plek op de seizoensplaats of op vakantie compleet. Bo-Camp heeft namelijk windschermen voor op de camping die extra sterk en zeer stabiel zijn. De verschillende modellen uit de collectie bieden dan ook diverse functionaliteiten. Kies bijvoorbeeld voor een Bo-Camp windscherm met UV-werende coating, waterwerende acryl coating, extra dik geweven doek of PVC ramen en leg voor extra comfort een tenttapijt neer of een Eco grondzeil. Naast een Bo-Camp windscherm bieden wij u ook TEUN windschermen die uw plaats op de camping fijner maakt.

Groot assortiment zowel online als in de winkel

Bij TEUN hebben we meerdere grote kampeerwinkels verspreid over Nederland. Op die manier zit er nagenoeg altijd een vestiging bij u in de buurt! Wij hebben vakkundige werkplaatsen, waardoor producten met montage mogelijk is. Naast onze kampeerwinkels, bestelt u uw favoriete Bo-Camp windscherm voor op de camping ook gewoon eenvoudig online. Heeft u een bestelwaarde van meer dan € 50,-? Dan betaalt u bij ons geen verzendkosten. Bovendien is retourneren altijd mogelijk.