Naar boven

Tenttapijten

Tenttapijt biedt u de uitkomst wanneer u het loopcomfort wilt verhogen. Door de ondergrond in uw voortent te bedekken met ademend tapijt, loopt u heerlijk zacht en met droge voeten rond. Bij TEUN hebben we een selectie met tenttapijten voor verschillende doeleinden beschikbaar.

Een tenttapijt brengt veel voordelen

Leg een tenttapijt neer in uw tent op de camping en u zult direct merken dat het sfeer aanbrengt. Het maakt er een net en aangekleed geheel van. Aangezien iedere voortent anders is, bestelt u bij ons tenttapijten in verschillende afmetingen. Daarbij hebben veel tapijten fantastische functionaliteiten. Wat dacht u van een waterproof model, een schimmelwerend tapijt of antislip variant. Kies een tenttapijt met een open structuur en u spaart het gras. Daarnaast zorgt het er ook voor dat kruimels en zand erdoorheen zakken en u daar geen last van heeft wanneer u op blote voeten loopt. Gebruik bevestigingsclips of haringlussen om de tenttapijt stevig aan de grond te bevestigen en voorkom verschuivingen of struikelpartijen.

Plaats online een bestelling

Zodra u een tenttapijt heeft gevonden dat aan uw wensen voldoet, bestelt u deze eenvoudig bij ons online. Bij bestellingen vanaf € 50,- geniet u bovendien van gratis verzending! Wilt u het assortiment liever in het echt bekijken? Bent u nog op zoek naar andere kampeerartikelen zoals een gaskachel, kampeermeubilair en beschermhoezen? Kom dan langs in een van onze vestigingen, verspreid door heel het land. Wij helpen u graag verder.