Naar boven

Luchtbedden

Een luchtbed kopen? TEUN biedt verschillende luchtbedden in verschillende maten en diktes. 1 Persoons en 2 persoonsluchtbed, of een extra lang luchtbed u vindt het bij TEUN. Een luchtbed is ideaal voor tijdens het kamperen maar ook voor thuis, een extra slaapplek is snel gecreëerd met een luchtbed. Vergemakkelijk uw keuze door gebruik te maken van het filter. Wilt u meer informatie, lees hieronder verder over de luchtbedden.
Luchtbedden hebben een inhaalslag gemaakt met betrekking tot comfort en gebruikte materialen. Naast het vertrouwde canvas luchtbed zijn er tegenwoordig ook de luchtbedden met zachte velours toplaag. Tevens zijn er verschillende diktes te koop zoals het luchtbed dubbellaags van Intex. Let bij het kopen van een luchtbed met name op de afmeting en de dikte van het luchtbed. Hoe dikker het luchtbed hoe comfortabeler het ligt. Zeker aangenaam bij een oneffen ondergrond. Ga je helemaal voor het gemak, kies dan voor een luchtbed met ingebouwde pomp.

Bij TEUN hebben we alle opties in het assortiment zitten van verschillende merken zoals Aconga, Bo-Camp, Camp Gear, Campingaz, Coleman, Human Comfort, Intex en Outwell. Heeft u nog vragen bel ons dan gerust even op. Wij helpen u graag verder!