Naar boven

Slaapmatten

Zoekt u een slaapmat, of zoals velen het ook wel noemen, een slaapmatje? Wij bieden een ruime keuze in slaapmatten, van een eenvoudige slaapmat van PE-schuim tot zeer comfortabele en goed isolerende zelfvullende slaapmatten. Om u te helpen in uw keuze vindt u onder aan deze pagina meer uitleg om een goede keuze te maken. Maak gebruik van het filter om snel uw voorkeur weer te geven.

Slaapmat kopen?

Veel mensen zijn zich er nog niet van bewust dat een slaapmatje zeer comfortabel ligt en een hoog isolatiegehalte heeft. Hierdoor blijft u tijdens de nacht heerlijk warm. Vooral kampeerders die vaak van plek verkassen geven de voorkeur aan een slaapmat. Deze is makkelijk in gebruik en door de hoge isolatiewaarde zeer geschikt voor tent kampeerders. Ook zijn de slaapmatten licht in gewicht waardoor deze makkelijk en licht is om mee nemen. Veelal zijn de slaapmatten zelfvullend waardoor u niet steeds hoeft te pompen als u veel reist.

De keuze voor een slaapmat is tevens een persoonlijk keuze, kom gerust eens proef liggen in een van onze winkels en ervaar zelf het ligcomfort. Het gaat er tenslotte ook om wat u zelf het fijnste vindt liggen.