Naar boven

Slaapzakken

Graag helpen wij u in uw keuze van uw slaapzak. Wij bieden een ruime keuze in slaapzakken, van een compacte en warme mummy slaapzak, de kleine kinderslaapzak of de 'gewone' deken slaapzak tot aan een 4 seizoenen slaapzak. Om u te helpen in uw keuze vindt u onder aan deze pagina meer uitleg over de slaapzakken. Maak gebruik van het filter om snel uw voorkeur weer te geven.

Slaapzak kopen?

Hier treft u de slaapzak waar u naar opzoek bent! Alle soorten en merken slaapzakken. Om u te helpen bij uw keuze zetten we hier de mogelijkheden voor u op een rij.

Soorten

Slaapzakken zijn er in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan de compacte en warme mummy slaapzak, de kleine kinder slaapzak of de 'gewone' deken slaapzak. Ook het seizoen is een belangrijke reden voor een bepaald type slaapzak. Zo is het mogelijk om te gaan voor een winterslaapzak of juist een zomerslaapzak. Als dit niet voldoet is het mogelijk om te kiezen voor een 4 seizoenen slaapzak. Check ook goed tot welke graden de slaapzak geschikt is zodat u voldoende warmte om u heen heeft tijdens het slapen voor het gebied waar u naartoe op vakantie gaat. 

Materiaal

Het materiaal speelt een belangrijke functie in de kwaliteit en het gebruik. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een donzen slaapzak, of voor andere materialen zoals katoen, polycotton of polyester.

Gebruik

Bedenk van tevoren goed waaraan de slaapzak moet voldoen: waterafstotend, winddicht, vochtregulerend, voorzien van een tochtslurf en aantrekkoord? En wellicht is de comforttemperatuur voor u van belang. Wellicht bent u dan echt op zoek naar een outdoor slaapzak.

Merken

Welk soort slaapzak u ook zoekt, wij bieden diverse merken die voldoen aan uw wensen. Denk hierbij aan een Nomad slaapzak, of wellicht een van de andere merken zoals: Bo-Camp, Camp Gear, Coleman, EuroTrail, Human Comfort en Lowland.

Wat uw keuze ook wordt, wij wensen u veel kampeerplezier!