Naar boven
DE JONG Kampeer & Recreatie

DE JONG Kampeer & Recreatie

Over DE JONG Kampeer & Recreatie

De Jong Kampeer & Recreatie biedt ruim 21.000m² kampeer-, reis- en recreatieplezier. Wij voorzien en ondersteunen onze klanten in alles wat met kamperen en outdoor te maken heeft. Alle activiteiten vindt u onder één dak op de grens van Hillegom en De Zilk. DE JONG staat voor een totaalconcept voor actieve ontspanning waarbij DE JONG en al haar medewerkers het u graag naar uw zin maken.

Wij hebben drie verschillende afdelingen:
Showroom
In onze showroom vindt u de mooiste campers, buscampers en caravans. DE JONG is officieel dealer van de merken Hymer, Eriba, Bürstner, Carado, Hobby, Fendt en Crosscamp. Onderverdeling wat wij verkopen en van welk merk:
-Campers: Hymer, Bürstner en Carado
-Buscampers: Hymer, Bürstner, Carado en Crosscamp
-Caravans: Bürstner, Eriba, Hobby en Fendt

Ook voor de verhuur van en campers en caravans én een goede Bovag occasions best u in de showroom van DE JONG aan het juiste adres. Wij verkopen occasions campers, caravans en vouwwagens. Op zoek naar een breed assortiment voortenten en luifels? Bij DE JONG vindt u het grootste assortiment voortenten tegen de beste prijzen. DE JONG is onder andere Dorema Megastore en Isabella Gold Member. Daarnaast hebben wij ook een grote keuze aan Walker, Unico en Thule voortenten en luifels.

Winkel
In de winkel vindt u een groot aanbod kampeer- en campingartikelen, caravan-, camper- en tentaccessoires en tevens recreatie- en outdoorartikelen. Denk aan outdoor kleding en schoenen. Betreft de wandelsport mag DE JONG zich een echte wandelsportspecialist noemen.

Technocenter
Het technocenter is de specialist op het gebied van onderhoud en schadeherstel van alle rijdende vakantiemiddelen. Ook voor de inbouw van alle mogelijke accessoires kunt u uitstekend bij het technocenter terecht.
 

Onze merken

Caravans


Campers


Voortenten en luifels

          •      

Impressie

 

 

Andere filialen in de buurt

(+/- 46.2km)
Pascalstraat 3
1704 RD Heerhugowaard
(+/- 54.2km)
Langeweg 1 a
3274 LZ Heinenoord
(+/- 82.0km)
Argon 33
4751 XC Oud-Gastel